Siffer Økonomi AS 

 

Hvem er vi ?

Siffer Økonomi AS ble stiftet under navnet Økonomibistand Halden AS i 2000. Vi har et mål for øyet å være den beste tjenesteleverandør av regnskaps- og lønnstjenester for våre kunder. Vi er i dag 24 medarbeidere  med til sammen nærmere 340 års erfaring.  Vi leverer tjenester til alle bransjer og har spesialkompetanse innenfor en rekke områder. Kan nevne skattespørsmål, selskapsstiftelser, personaloppfølging, lag- og foreninger, utarbeidelser av forretningsplaner, HMS og internkontroll. Vi er 24 medarbeidere som er engasjerte, personlige, kunnskapsrike og pålitelige og vi arbeider for å gjøre deg som kunde bedre. 

 

VIKTIGE DATOER

Last ned vår kalender og hold deg oppdatert over alle viktige datoer i 2018. Ha full kontroll på når A-melding, Mva-melding skal sendes. Hent ut vår kalender med oversikt over alle viktige datoer her : Trykk

Hva vil vi ?

Siffer vil være din diskusjons- og sparringspartner. Vi vil være din regnskapsfører som du kan ta opp alt du måtte trenge for å drive og utvikle din bedrift. Vi har ikke kompetanse innenfor alt, men partnere som dekker områder vi ikke kan og som hjelper oss i å bli en bedre tjenesteleverandør. Vi vil kunne bistå deg fra du etablerer et selskap, ved behov for endring av selskapsform, være din støttespiller i daglig oppfølging og utvikling av ditt selskap og hjelpe deg dersom du skulle komme i behov for å selge, avvikle ditt selskap. Siffer kan kort og godt være der for deg i enhver situasjon.

 

Løsninger tilpasset deg

Har du behov for kasseløsning eller system for timeregistrering ? Lurer du på hva digitalisering vil si og om det kan hjelpe deg i din hverdag ?  Har du et ønske om å forenkle betalingen av dine regninger ? Alt kan gjøres direkte i regnskapssystemet ? Ta kontakt med oss - vi kan i sammen finne løsninger som er tilpasset deg.